Hello World!

Som fågel Fenix skall denna blogg resa sig ur askan – den har nämligen legat lite under ytan ett tag – och börja leverera matnyttig information om saker som kan låta lite trista, men egentligen är rätt festliga. Att folk gäspar till när de hör “ramverk” och “CMS” tillhör nämligen snarare regel än undantag, om inte resultatet är “glasartad oförstående blick”.  

Förhoppningsvis ska vad som skrivs här kunna tillgodose så många som möjligt. Både de glasartade blickarna, de glada reklamarna och eventuellt en och en annan hårdk0dande assembly-typ.. Det vill säga, lite för alla, åtminstone initialt. 

Kort och gott blir det ett sammelsurium av, och om, Sveriges främsta hybrid av ett digitalt produktionsbolag och en it-konsultfirma, och det vi specialiserar oss på och intresserar oss för.

Axplock på helt och hållet uppdiktade och ännu inte skrivna artiklar skulle kunna vara:

  •        Hur får man ut det mesta av den nya textredigeraren Gutenberg?
  •        Vad bör ni göra med den senaste WordPress-säkerhetsuppdateringen?
  •        Får man verkligen värma fisk i mikrovågsugnen på kontoret?

Okej, nu får det räcka med fantasiartiklar tills att de faktiskt är skrivna, men poängen är förhoppningsvis gjord. Välkommen in, och glöm inte att följa vår Instagram @provideitsweden – som kommer att handla mer om företagskulturen och det dagliga livet som vi alla är lyckliga nog att ta del av.

Välkomna åter!