Vi har ditt nya drömuppdrag!
Är du beredd att bli en av oss?

Är du redo att utvecklas och få ditt drömuppdrag?

På Provide IT tar vi fram ditt drömuppdrag. Baserat på dina kompetenser och preferenser, vi placerar inte ut dig på förutbestämda uppdrag likt en bricka i ett spel. Ansök nu och utvecklas på det sätt du vill och nå dit du vill. På Provide IT har du möjlighet att forma din framtid och vara med i diskussionerna kring den, hos oss är du en del av familjen.

Size matters!

Som en liten konsultfirma har Provide IT flertalet fördelar, vi är högst flexibla och det är alltid en kort väg till toppen. En förfråga är alltid max två steg från ledningen, så vi kan agera hastigt i alla kritiska ärenden. Detta gör även att vi kan slippa onödig byråkrati och långa omvägar och långtråkigt tjafs.
Tack vare vår storlek kan vi också se varje anställd som en faktiskt person, inte bara en siffra. Vi uppskattar varandras egenheter och förstår att vi alla är unika. Vilket är rätt fantastiskt.

Vi prioriterar konsulten

Vår filosofi är enkel, som konsult utvecklas man genom att ha möjligheten att påverka sin arbetsplats. Vi undviker stora ramavtal och undviker att placera dig på stora projekt där du endast är ett litet kugghjul i ett stort mekaniskt verk.
Vi tror att du ska ha rätt förutsättningar. Något som passar dina kompetenser och din personlighet, och med det tankesättet så gör vi vårat yttersta att se till att arbetsplatsen passar dina unika behov.

Gemenskap

När man sitter ute hos kund som konsult så är det ännu viktigare att man har en bra gemenskap och trivs hos sin arbetsgivare. Vi på Provide IT tror stenhårt att man presterar bättre om man trivs på sin arbetsplats, och håller därför ofta tillställningar för alla medarbetare. Om det så är en AW, fest, Retro-LAN, utbildningar eller SPA-besök så vill vi alltid hålla igång och ha roligt tillsammans.