Account manager – Göteborg

Arbetsbeskrivning

Att arbeta som account manager hos oss innebär en väldigt bred roll där du är med i hela försäljningsprocessen från en första kontakt med en potentiell kund till signerat uppdragsavtal. Till en början kommer du arbeta uteslutande med nyförsäljning och uppsökande försäljning. Vår atmosfär är väldigt entreprenöriell där du förväntas ta stort ansvar för din arbetsdag och dina resultat. Det handlar också om att vara idérik och alltid sträva efter att hitta bättre och effektivare sätt att arbeta på. Du kommer jobba nära ledningen och kommer på sikt få stort inflytande i det dagliga försäljningsarbetet i företaget och du kommer få kontinuerlig utbildning och coachning ifrån bolagets seniora säljare.

Du som söker

Vi tror att du har jobbat något eller några år med uppsökande B2B-försäljning, gärna med fokus inom media, telekom eller IT. Vi söker någon som verkligen förstår hur försäljning går till. Behovsanalysen är din bästa vän, det är genom den som du förstår kunden och kan identifiera den bästa lösningen anpassad för kunden. Vi anser att det här är nyckeln till försäljning och vi vill att du delar vår åsikt. Vidare så är det en fördel, men inget krav, om du har kunskaper och intresse inom webbteknologier. Vi kommer lära dig det du behöver kunna. Vi tror att du har ett inre driv för att göra affärer och en uthållig personlighet som inte ger upp i första taget. Du är även väldigt strukturerad eftersom att den här tjänsten kommer innebära ett eget ansvar. Vi tror att du brinner för att hela tiden bli bättre och har en förmåga att identifiera och agera på nya möjligheter allt eftersom de uppenbarar sig. Som person är du glad och positiv. Du har en social förmåga utöver det vanliga och du älskar att prata med nya människor. Du är duktig på att kommunicera både i tal och skrift, både på svenska och engelska. Vi värdesätter även att du har en hög energinivå och en vilja att sälja. Den viktigaste egenskapen du har är uthållighet. Det här jobbet kommer inte vara lätt, men det kommer att vara värt det!

Lämna ansökan

För att söka tjänsten ska du skicka ett mail till jobb@provideit.se där du kort beskriver dig själv och din erfarenhet samt bifogar CV. Märk ansökan “Account manager- Göteborg”