Om oss

Vi är specialister inom webbteknik och har ledande konsulter inom strategi, front- och backendutveckling, kvalitetssäkring samt projektledning. Vidare undervisar vi på högskola för framtida systemutvecklare, kommunikatörer och projektledare.

Vi nischar oss inom webbteknik och är experter inom flertalet tekniska plattformar som bland annat WordPress, Drupal, Magento och EPiServer. Vid mindre webbplatser utvecklar vi i nämnda innehållshanteringssystem för kostnads- och stabilitetsskäl. Vår styrka ligger i producering av omfattande webbplatser, dvs. mer funktionstunga system som exempelvis ett projekthanteringsverktyg eller ekonomisystem. Här väljer vi kraftfulla ramverk som bland annat Zend, Symfony, .Net och Spring.

Vi tar ett helhetsåtagande gentemot kund genom att bilda projektgrupper med lämpade konsulter. Vi arbetar agilt enligt vår egna process. Som specialister inom webbteknik hyr vi även ut konsulter för att bistå i våra kunders projektgrupper. Vi hyr ut IT-strateger, projektledare, front- och backendutvecklare, kvalitetssäkrare och systemarkitekter. På kundlistan hittar vi allt från börsnoterade till mindre start up företag.

Provide IT är även engagerade i diverse högskolors ledningsgrupper och undervisar i flera utbildningar. Vi undervisar bland annat inom projektledning, agil utveckling, systemutveckling,  e-handel, webbutveckling och strategi. För att läsa mer om våra akademiska samarbeten: tryck här.