Panini

Panini Internazionale är ett familjeägt företag som säljer måltider och delikatesser via sina 17 butiker i Stockholm. De är värdesätter råvaror, gäster och hälsa, även när maten är snabbt lagad.

Behov

Paninis hemsida uppfyllde inte varumärkets höga nivå på kvalitet. Den saknade även en ordentlig e-handelsfunktion. Med en sofistikerad e-handel räknade Panini med att få in mer beställningar och fler företagskunder som beställer catering. Utseendet på hemsidan skulle även spegla en modern och hälsosam måltidsbutiks varumärke.

Lösning

Tillsammans med den digitala byrån Natrium har vi utvecklat e-handeln och tillhörande hemsida. I e-handeln kan företagskunder beställa mat för avhämtning eller leverans. Den är även integrerad med Paninis ekonomisystem så att alla ordrar som kommer in bokförs och lagret blir uppdaterat. E-handeln är byggd i WooCommerce och har responsiv design till samtliga enheter. Vi har även utvecklat en prisuträkningsmodul som har postnummer och leveranstid som parametrar. För att möjliggöra betalningsalternativ i e-handeln implementerades DiBS betalningsplugin.

Resultat

Panini kan nu ta emot beställningar från företagskunder i en splitter ny e-handel. Den är integrerad mot ekonomisystem och lagerhållning för att minimera administrationen av e-handeln. Panini kan nu stolt visa en hemsida som nu representerar Paninis varumärke och den kvalitet som det kräver.